Tratamente cosmetice BIO certificate

tratamente green studio

Produsele Naturys fac parte din portofoliul italienilor de la Bema Cosmetici, o companie cu o experienta de peste 40 de ani in cosmetica profesionala.

Din ianuarie 2016, saloanele GREEN STUDIO, aplica noile tratamente cosmetice Naturys, obtinand rezultate extraordinare.

De ce am ales sa lucram cu produsele Naturys?

 • Sunt de origine naturala
 • Fara coloranti
 • 100% certificate bio
 • Cu extracte obtinute din agricultura ecologica
 • Testate dermatologic
 • Controlate microbiologic
 • Testate pentru nichel crom si cobalt
 • Fara organisme modificate genetic
 • Special create pentru a minimaliza riscul de aparitie a alergiilor cutanate

COMPOZITIA PRODUSELOR.

Se utilizeaza extracte de origine biologica certificate obtinute din plante cultivate BIO, crescute fara ingrasaminte sau pesticide sintetice. Extracte uscate ce nu contin solventi de extractie precum Glicon Propilenic, Alcool, Eter etc.  Uleiuri esentiale vegetale pure titrate cu un continut bogat de principii active. Plantozomi si Biosfere Bema pentru o eliberare graduala si constanta a principiilor active. Pentru rglarea pH-ului si hidratarea pielii, E-Acid L-glutamat, fiind de asemenea si foarte siguri din punct de vedere toxicologic. Emulsii cu Cristale Lichide, pentru o absorbtie lenta si constanta, 18/24 ore, pentru o actiune eficienta si de durata. Substantele de ingrosare sunt de asemenea vegetale, cu actiuni pozitive, Ulei de Cocos, Ulei de Palmier Evantai Mdeiteranean, Ceara de Albine si Unt de Karite. Glicerina.

NU se utilizeaza derivate din petrol, silicon sau alte ingrediente de origine sintetica ce au in mod normal un efect de ocluzie asupra pielii si nici ingrediente de origine animala.

In plus, produsele sunt 100% certificate BIO, fara coloranti si fara organisme modificate genetic (OMG).

GARANTIA PRODUSELOR.

Atestarea absentei organismelor modificate genetic, in laboratoare de specialitate. Produsele sunt testate dermatologic in cadrul Universitatii de Studii din Ferrara, depart. de medicina Clinica si Experimentala, fapt ce garanteaza siguranta utilizarii acestora. Testele microbiologice efectuate, garanteaza puritatea produselor.

PRODUSE FARA CONSERVANTI SAU COLORANTI.

naturys

In locul conservantilor obisnuiti, de origine sintetica, sunt utilizate:

 • Exctrat din Scoarta de Salcie
 • Vitamina E
 • Phytostab, un complex de fractiuni de uleiuri esentiale naturale. Aceste substante active, au capacitatea de a inhiba dezvoltarea microorganismelor, atat in produse cat si la nivelul pieli. Produsele Naturys , nu contin nici un fel de coloranti iar culoare intensa este data de concentratia ridicata de extracte uscate titrate.

PRODUSE DE ORIGINE 100% NATURALA

Produsele au la baza extracte obtinute din plante cultivate in ferme certificate BIO, crescute fara ingrasaminte sau pesticide sintetice. Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala si nici derivate din petrol sau silicon; sunt folosite exclusiv derivate naturale care la randul lor devin principii active cu grad ridicat de biodisponibilitate cutanata. Acestea se regasesc ca agenti de emulsionare  si tensioactivi, fiind derivate din ulei de cocos, palmier, porumb, cartofi, ulei de migdale dulci, toate obtinute din surse regenerabile, cu grad mare de biodegradabilitate si foarte sigure din punct de vedere toxicologic. Untul de karite, uleiul extravirgin de masline, precum si alte uleiuri, ca de exemplu uleiul de soia si migdale dulci, uleiul de tamanu, bogat in substante insaponificabile, completeaza actiunea emolianta si nutritiva, asigurand o actiune foarte rificata de regenerare si reparare.

Un alt atu’ al produselor Boema este dat de concentratia de principii active. Produsele Naturys folosesc 5kg de plante  – > 1kg extract = 5:1 (de 5 ori mai concentrat), alte produse din comert: 1kg plante -> 1 kg extract = 1:1.

PRODUSE TESTATE DERMATOLOGIC.

Toate produsele au fost supuse unor teste dermatologice si microbilogice riguroase in cadrul Univ. de Studii din Ferrara, depart. de Medicina Clinica si Experimentala. Testarile Patch sunt in prezent cele mai utilizate teste alergologice, oferind nu un raspuns in vitro sau pe sintetic, ci pe viu, direct prin aplicare pe pielea umana.

Lafinal, expertii dermatologi evelueaza siguranta produsului respectiv. Toate produsele Naturys au trecut cu succes aceste teste, fapt ce reprezinta o garantie in plus de siguranta.

CALITATE CERTIFICATA.

Laboratoarele de Cercetare Bema au obtinut certificarea sistemului de management al calitatii UNI EN ISO 9001:2008.

TRATAMENTELE FACIALE DE LA NATURYS LA GREEN STUDIO

Saloanele GREEN STUDIO va stau la dispozitie cu serviciide infrumusetare si tratamente cosmetice profesionale. Tratamentele includ pensat si vopsit sprancene gratuit, si incep de la 69 lei. Vino si incearca noile tratamente certificate BIO pentru piele sensibila, anti-acnee sau anti-imbatranire. Testele de eficienta ne surpind in mod placut cu rezultate precum:

 • RIDURILE AU FOST REDUSE IN MEDIE CU 23.88%
 • REDUCEREA SECRETIEI DE SEBUM CU CEL MULT 34.28%
 • CRESTEREA GRADULUI DE HIDRATARE IN MEDIE  CU 81.58%

Vezi si preturi tratamente cosmetice / Naturys

Va multumim ca ati ales serviciile Green Studio

Programari  (click-to-call):

• Studio 1 •

• Studio 2 •

Hunedoara
Str. Ion Creanga Nr.1
Str. George Enescu Nr.14

www.GREEN-STUDIO.ro
facebook.com/greenstudiohd

sigla green studio

Interesant? Trimite articolul unei persoane dragi: