Tratament brazilian cu keratina. Un par drept, hidratat si stralucitor.

tratament de indreptare a praului

Tratamentul brazilian pentru îndreptarea părului, este un tratament revoluționar cu efecte incredibile, bazat pe keratină, proteină regăsită în 88% din păr.

Scopul tratamentului

Tratamentul pe bază de keratină a fost conceput pentru a elimina seminificativ încrețirea inestetică a părului, dar și pentru recondintionarea, întărirea și hidratarea acestuia, oferindui o strălucire naturală. Calitatea părului este inbunatățită semnificativ, părul devine mai sănătos, rezistent și elastic.

Penetrarea termică cu keratină, reface din interior firul degradat, iar la exterior acesta este îmbrăcat intro peliculă protectoare, pentru un efect îndelungat de până la 3-5 luni.tratament-indreptare-cu-keratina-1

Cum funcționează?

Procesul termic sigilează adânc în cuticulele părului keratina, cu ajutorul plăcii cereamice. Acest proces declanșează keratinizarea, care inhibă efectele umidității asupra părului, îl hidratează și întărește din interior spre exterior.

De ce un tratament pe bază de keratină?

Cât timp pierzi zilnic pentru îndreptarea și coafarea părului? cât de dăunătoare poate fi supunerea zilnică a părului la un proces termic, prin îndreptarea lui cu placă ceramică? Cât de sănătos este și arată părul tău cu adevărat?

Majoritatea femeilor își doresc să arate bine în fiecare zi, astfel, răspunsurile la întrebările de mai sus, în cazul multora, nu este unul favorabil. Tratamentul cu keratina poate fi soluția și în cazul tău. Îți prezentăm mai jos, câteva motive pentru care merită să îți resfeți părul și look-ul cu un astfel de tratament:

– Efectul de îndreptare pentru o durată lungă de timp
– Părul primește un aspect vizibil mai sănătos
– Strălucire, hidratare și rezistentă
– Elimină semnificativ încrețirea inestetică a părului
– Rezultate incrdeibile imediat după tratament
– Un păr drept, vizibil mai sănătos și strălucitor până 3-5 luni

Disponibil in saloanele Green Studio (vezi pret tratament iHair)

tratament-indreptare-cu-keratina-2

Va multumim ca ati ales serviciile Green Studio

Programari  (click-to-call):

• Studio 1 •

• Studio 2 •

Hunedoara
Str. Ion Creanga Nr.1
Str. George Enescu Nr.14

www.GREEN-STUDIO.ro
facebook.com/greenstudiohd

sigla green studio

Interesant? Trimite articolul unei persoane dragi: