Produse extensii gene, by Green Studio

Suntem mândri să vă prezentăm, probabil cele mai performante extensii de gene din Romania.

Intrate de scurt timp pe piața din Romania, extensiile de gene super flat dezvoltate de Green Studio au fost îndrăgite încă de la prima atingere de lash artiștii din toată țara.

CUM AU APĂRUT EXTENSIILE DE GENE GREEN STUDIO?

Din dorința pentru calitate si performantă, într-o perioada de 2 ani au fost dezvoltate extensiile de gene super flat Green Studio.

Obiectivul școlii Green Studio • Beauty School este acela de a susține cursuri de aplicare extensii gene fir cu fir, 2D și 3D la un alt nivel. Pentru aceasta, era nevoie de un nou produs, superior extensiilor de gene existente pe piața din Romania. In 2017 lash artiștii de la Green Studio au început testarea a zeci de tipuri de extensii de gene, de la diferiți producători.

Obiective:

  • RAPIDITATE › Lucrări finalizate într-un timp mai scurt.
  • REZISTENȚĂ › Depășirea pragului de 4-5 săptămâni al extensiilor de gene clasice
  • CONFORTABILE › Un produs mai ușor, si mai confortabil pentru genele naturale
  • VOLUM › Obținerea lucrărilor de volum, mai ușor într-un timp mai scurt

Cu o echipă dedicată în spate și foarte atenți la detalii, după 2 ani de teste si perfecționări, Green Studio lansează in 2019 extensiile de gene super flat Green Studio • Professional Lashes.

EXTENSII DE GENE SUPER FLAT GREEN STUDIO VS CLASICE

  • RAPIDITATE • ca lash artiști, știm câtă răbdare implica aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Datorita bazei plate, si firelor delicate despicate in 2 către vârf, volumul este obținut mult mai ușor, intr-un timp de aplicare mai scurt cu pana la 40%.
  • REZISTENȚĂ • față de genele clasice, genele super flat (plate) au o suprafață de contact mai mare pe firul natural, adezivul fiind mai aderent si aplicat pe o suprafață mai mare, într-un strat foarte subțire. Obținem astfel o rezistentă in timp cu pana la 35% mai buna față de genele clasice.
  • CONFORTABILE • extensiile de gene oferă avantajul unei priviri accentuate cu un look mai îndrăzneț. Odată cu acest avantaj este sacrificata sănătatea si confortul genelor naturale. Extensiile  de gene super plate de la Green Studio sunt cu 75% mai ușoare decât gene clasice.
  • VOLUM • niciodată nu a fost mai simplu. Forma bazei plate si firul despicat in 2 fire delicate către vârf, facilitează obținere volumului. Golurile inestetice de la baza genelor naturale, sunt acoperite de baza FLAT. De partea cealaltă, firul SPLIT, împărțit in cele 2 fire moi, oferă un volum delicat către vârf, apropiat de cel natural.

AMBALAJ PREMIUM

Ca lash artiști ne dorim sa lucram cu cele mai bune produse extensii gene, dar clienții tai știu asta. De multe ori se întâmplă ca experții sa lucreze cu produse bune, dar le țin ascunse de clienții, pentru ca ambalajul lasă de dorit. Acesta are fie caractere chinezești, fie un print ieftin ce lasă clientul sa interpreteze calitatea produsului.

Atenți la cele mai mici detalii, designerii experimentați au reușit cu succes sa facă si la exterior din extensiile de gene Green Studio, un produs luxury.

Genele sunt ambalate într-o cutie premium cu elemente de design fine, bine proporționate. Capacul dispune de închidere magnetica.

In interior, cardul cu cele 16 lini, este dotat cu o mica panglică ce permite extragerea acestuia pentru o mai buna manevrabilitate, dar si pentru ca fiecare linie sa poate fi îndepărtată mai ușor, si aplicata pe paleta de lucru.

Curburi disponibile: B • C • D

Grosimea firelor:

In cele mai multe cazuri, extensiile de gene flat, sunt disponibile doar în 2 grosimi, 0.15 și 0.20, ambele grosimi fiind de fapt mai apropiate de 0.25 ca aspect. Lucrările cu aceste produse pot avea un aspect încărcat sau foarte artificial.

Green studio lansează extensii gene super flat, cu grosimi începând de la 0.10, 0.15 si 0.20. Comparativ cu genele clasice, acestea sunt cu 75% mai ușoare și confortabile, respectându-se în detaliu grosimea marcată pe ambalaj.

Cu ajutorul lor se poate obține un volum de calitate superioară, fără sa fie compromis confortul genelor.

Pentru lucrări extrem de pretențioase, se recomanda folosirea grosimi 0.10. Firul acestora este despicat în alte 2 fire super fine de grosime sub 0.05.

LASH ARTIȘTII LE-AU TESTAT ȘI S-AU ÎNDRĂGOSTIT

Suntem mândrii de produsul obținut, dar cel mai mult ne încântă faptul că extensiile de gene Green Studio au schimbat viața lash artiștilor si concepția despre extensiile de gene.

„M-am îndrăgostit!” este una dintre expresiile pe care le auzim tot mai frecvent după livrarea comenzilor, o expresie ce aduce zâmbetul pe buze echipei Green Studio.

  • ESTI LASH ARTIST? Uita tot ce știai despre gene… Testează acum extensiile de gene super plate de la Green Studio si îndrăgostește-te!
  • ESTI PURTATOARE DE GENE? Recomanda extensiile de gene Green Studio expertei tale. Vei simții de la prima atingere ca este vorba de un produs luxury. Confortul si calitatea genelor tale sunt acum exact cum ți-ai dorit.

Comanda-ți acum pe GreenStudioShop.ro extensii gene super flat GREEN STUDIO • PROFESSIONAL LASHES.

GreenStudioShop.ro – magazinul online cu o gama variata de produse și accesorii profesionale pentru extensii de gene. Urmărește reducerile de preț periodice.