fbpx

Tot mai multe femei își încep dimineața dedicând o buna bucată de timp și energie stilizării și creionării sprâncenelor.

Probabil și tu cauți o soluție pentru a scapă de aceasta rutina zilnica sau pur și simplu iți dorești o schimbare de look care iți va da un refresh stării de spirit. Acum exista o soluție la îndemâna oricui și de durată.

micropigmentare green studio

Micropigmentarea sau machiajul semipermanent reprezintă o procedură cosmetică inovatoare care permite reconstrucția și stilizarea sprâncenelor, a buzelor sau conturarea ochilor (eyeliner) cu ajutorul unui aparat special ce injectează pigment în piele, într-un anumit strat al epidermei.

Saloanele Green Studio iți pun la dispoziție servicii profesionale de micropigmentare la cel mai înalte standarde. Dermopigmentarea / micropigmentarea Sprâncenelor, a buzelor și a ochilor (eyeliner).

Cum se realizează la salonul de micropigmentare din Hunedoara, Green Studio?

 1. In prima faza, oferim consultație și consiliere unde iți vom prezenta întreg procesul de micropigmentare și vom stabili împreună forma și culoarea
 2. Urmează simularea prin desen a formei. Specialista noastră va desena cu creionul direct pe sprâncenele tale. Este un pas important, pentru ca pe acest contur desenat va urma micropigmentarea, tocmai de aceea, în timpul desenului, cu ajutorul unei oglinzi vei putea urmării progresul simulării, și stabilii împreună cu esteticiana forma dorita.
 3. După stabilirea formei finale, se trece efectiv la micropigmentarea sprâncenelor
 4. Imediat după finalizarea procedurii, culoarea va fi mai închisă cu 40-50% decât rezultatul final
 5. Urmează vindecarea parțială a pielii și desprinderea cojitelor, intre 3 și 10 zile
 6. Stabilizarea culorii și vindecarea completa are loc în aproximativ 28 zile
 7. Urmează a 2-a ședință (retușul), pentru uniformizarea culorii

O sa doară dermopigmentarea?

Folosim la exterior anestezice și echipamente speciale care fac din procedura de micropigmentare sprâncene tolerabila pentru majoritatea clientelor.

Micropigmentarea sprâncenelor prin tehnica Powder / Powdering  sau Microblading, este recomandata persoanelor care au sprâncene inegale, au părți care lipsesc, au sprâncene rărite din cauza unui pensat excesiv și incorect, sunt prea scurte, dacă au fost pierdute integral din motive de sănătate, dacă sunt afectate de semne sau cicatrici.

Micropigmentarea buzelor accentuează senzualitatea acestora, buzele conturate fiind mai bine definite. Cu acesta procedura se pot corecta asimetriile ușoare, și se poate obține un efect de volum al buzelor.

Micropigmentarea ochilor (eyeliner), creează iluzia de gene mai dese, ochii sunt evidențiați și culoarea lor iese mai mult în evidenta.

Dermopigmentarea este o procedura de înfrumusețare complexa cunoscuta și sub numele de machiaj semi-permanent. Acesta poate rezista pana la 2 ani (rezistenta este  influențată de retenția de pigment, tipul de ten, pigmenții folosiți etc)

Tehnica Powder este o tehnica moderna a machiajului semipermanent care are ca principal scop acela de a pune în valoare frumusețea trăsăturilor naturale, de a crea armonie în arhitectura chipului, de a corecta subtil imperfecțiuni ale sprâncenelor și de a pune în lumina calitățile unice ale fiecărui chip.

Micropigmentarea Powdering  se realizează prin introducerea în al cincilea strat al epidermei, a unui pigment semipermanent. Aceasta tehnica creează o sprânceană fără rama, fără un chenar conturat iar capul sprâncenei este finalizat cu un efect în degrade / ombre. Pixelii creați sunt foarte discreți în capul și în partea superioara a sprâncenei. Procedura este realizată cu aparatul electric de micropigmentare, cu mișcări rapide pentru a crea efectul de sprânceană pudrata, fardata ai cât mai la suprafață în piele având grijă sa nu trecem mai jos de stratul bazal al epidermei.

Retenția și durabilitatea pigmentului în piele diferă de la o persoana la alta, în funcție de organismul fiecărei femei, de tipul de ten, condițiile de îngrijire înainte și după operațiune, culoarea aleasa, astfel întâlnim situați în care după perioada de vindecare, sprâncenele sunt cu pana la 40-50% mai deschise.

In perioada de vindecare, care poate dura intre 3 și 10 zile, pielea va forma niște cruste pe sprânceană care vor pica singure iar culoarea pigmentului se va stabiliza în piele după aproximativ 28 de zile.

Recomandări înainte și după executarea micropigmentării:

Înainte:

 • Evitarea solarului cu 2 – 3 săptămâni înainte
 • Ten problematic – se recomanda tratamente dermatologice sau cosmetice
 • Evitarea tratamentelor hormonale
 • Evitarea consumului de alcool, cofeina sau aspirina în ziua procedurii

După

 • Limfa se curata in prima zi cu o discheta demachiantă umezita
 • Hidratarea zonei cu o crema hidratanta în cantități reduse de 2-3 ori pe zi ( nu crema grasa sau cu efect cicatrizant)
 • Evitarea solarului, saunei sau sportul intens ( timp de 2-3 săptămâni)
 • Evitarea apei pe sprâncene
 • Cojita formata nu se rupe, se lasă sa se formeze si sa se desprindă natural, lent pentru a încapsula pigmentul in piele

De ce sa alegi servicii profesionale de micropigmentare într-un salon autorizat de Direcția de Sănătate Publica?

 • Saloanele Green Studio oferă servicii de dermopigmentare la cele mai înalte standarde
 • Un mediu steril și igienic într-o sală dedicată
 • Folosim produse noi, sterile, desigilate în fata clientului
 • Echipament de unica folosință precum: mânuși, masca, halat pentru personal si clienta, boneta, cearceaf de unica folosință, ace și dispozitive sterile schimbate după fiecare clientă
 • Personal pregătit și cursuri acreditate la una din cele mai bune academii, Econcept by Elena Copaceanu – București
 • Cliente încântate ce și-au recăpătat zâmbetul și încrederea de sine
 • Consiliere înainte și după procedura pentru a ne asigura ca rezultatul este 100% cel dorit.

Pericole la care ne expunem atunci când alegem servicii de înfrumusețare prestate acasă sau în alte medii precare de persoane neautorizate

 • Folosirea produselor ieftine, neverificate și neautorizate, ce pot cauza afecțiuni ale pielii sau alte probleme de sănătate
 • In majoritatea cazurilor, persoanele neautorizate, oferă servicii de înfrumusețare fără a urma și investii într-un curs acreditat, executând astfel incorect procedurile
 • Norme de protecție a muncii inexistente
 • Norme de igiena și de sterilizare a instrumentelor inexistente sau făcute parțial după ureche, fără a urma un curs în acest sens
 • Riscul de a contacta boli periculoase.
 • Riscul de a rămâne pentru o perioadă foarte lungă de timp cu o lucrare nereușită, cu o formă si culoare pe care nu ți le-ai dorit.

Preț micropigmentare » verifica prețul aici.

• Programări •

Hunedoara
Studio 1 • Str. Ion Creanga Nr.1
Studio 2 • Str. George Enescu Nr.14
Cursuri • Str. George Enescu Nr.2

www.GREEN-STUDIO.ro
facebook.com/greenstudiohd