FibrePlex – treceri extravagante de culoare, fara compromis!

 

Compania germană Schwarzkopf-professional vine cu o noutate revoluționară – FIBREPLEX – primul sistem de stabilizare și protecție a structurii părului după orice intervenție chimică asupra firului. Vopsirea, decolorarea sau schimbarea culorii, nu vor mai fi procese cu efecte devastatoare firului de păr.

Scopul tratamentului FIBREPLEX

Minimalizează deteriorarea părului în urma tratamentelor chimice cu pană la 94% . Scapa de teama de a compromite calitatea părului în timpul proceselor de vopsire sau decolorare.

Fie că ai un păr sensibil sau afectat în urmă vopsirilor repetate, vei participa la un eveniment sau îți dorești doar o schimbare, cu noul plex de la Schwarzkopf-professional vei avea culoarea dorită fără nici o grijă.

Inovația și tehnologia FIBREPLEX

skp_hib_fibreplex_technology_940x480

FIBREPLEX a fost dezvoltat pentru a proteja împotriva traumelor firului de păr, apărute în urma decolorării sau vopsirii. Folosit în orice tratament chimic, cu ajutorul tehnologiei Fibre Bond 4.5 interacționează cu fibra firului de păr, pentru a întării și sigila legături puternice, astfel sunt minimizate efectele negative aduse părului în urma decolorării, și a trecerilor puternice de la o culoare la alta, cu până la 94%. Datorită tehnologiei Fibre Bond 4.5, sistemul crează legături noi și echilibrează nivelul ph-ului pentru a fixa pigmentul și a lăsa în urmă o calitate superioară a părului, cu efect de strălucire pentru o perioadă lungă de timp.

Folosit ca tratament, FIBREPLEX restructurează părul deja degradat, oferindui strălucire și aspect sănătos pentru o perioadă lungă de timp.

Disponibil in saloanele Green Studio (vezi pret tratament FIBREPLEX)

Va multumim ca ati ales serviciile Green Studio

Programari  (click-to-call):

• Studio 1 •

• Studio 2 •

Hunedoara
Str. Ion Creanga Nr.1
Str. George Enescu Nr.14

www.GREEN-STUDIO.ro
facebook.com/greenstudiohd

sigla green studio

Interesant? Trimite articolul unei persoane dragi: