fbpx

Servicii profesionale de Epilare Definitiva Laser cu 3 lungimi de unda in Hunedoara.

Sistem laser de ultima generație • acum in saloanele de înfrumusețare Green Studio din Hunedoara.

Cum ar fi sa scapi definitiv de părul din zonele nedorite. Uita de epilarea clasică! Aceasta te costă timp, bani si disconfort, o dată la 2-4 săptămâni.

Bucură-te de rezultatele uimitoare încă de la primele ședințe cu noul sistem de epilare definitivă laser cu 3 lungimi de undă.

Epilare definitiva green studio

Părul din zonele nedorite, ne poate afecta felul în care ne simțim, interacțiunile noastre sociale, ceea ce purtăm și ceea ce facem.

Îndepărtarea clasică a părului nedorit este de cele mai multe ori inconfortabilă, dureroasă și consumatoare de timp. Printre acestea enumerăm: smulgerea, bărbierirea, decolorarea, utilizarea cremelor și epilarea clasica.

Cum funcționează epilarea definitiva laser cu 3 lungimi de unda?

Laserul cu 3 lungimi de undă este în prezent unul din cele mai avansate soluții de epilare definitiva din lume și oferă lungimi de undă diferite pentru a trata orice tip de piele.

Aparatul are in dotare mânerul cu capăt răcit pana la -15 grade, tehnologie ce oferă o experiență confortabilă, chiar și în cele mai sensibile zone ale corpului.

Performanța incredibilă asigurată de cele 3 lungimi de undă diferite, și eficiența pe toate tipurile de piele și culori de păr.

 1. Lungimea de undă de 755 nm (cunoscută și sub numele de laser alexandrit) este folosită pentru părul mai deschis la culoare, cu o textură fină)
 2. Lungimea 808 nm (Laser cu diodă) este ideală pentru aproape toate tipurile de păr și poate fi folosit pe majoritatea zonelor corpului, oferind un tratament de îndepărtare a părului rapid și profund.
 3. Lungimea de undă de 1064 nm (Long Pulsed ND: Yag) oferă eficiență laserului pentru epilare definitivă și în cazul culorilor închise a părului. Prezintă o absorbție mai scăzută a melaninei și o penetrare mai profundă în foliculii de păr.

Pe parcursul fiecărei sesiuni, pentru a asigura cele mai bune rezultate, operatorul laserului cu 3 lungimi de unda, ajustează aparatul in funcție de zona tratata, piele, fire de păr si alți parametrii.

Epilarea cu laser este o modalitate sigură, eficientă și rapidă de a îndepărta părul nedorit de pe corp, fără a fi nevoie să folosiți metode tradiționale repetate. Metodele tradiționale de îndepărtare a părului nedorit includ: bărbierit, smulgerea, epilarea cu ceară, cremele depilatoare și electroliza. Toate aceste tratamente tradiționale de îndepărtare a părului pot fi dureroase și consumatoare de timp. Saloanele Green Studio utilizează una din cel mai noi tehnologii laser cu 3 lungimi de undă, cu un cap de răcire performant pentru a maximiza siguranța pacientului, confortul și viteza.

În timpul epilării definitive cu laser, acesta emite o lumină care inhibă sau întârzie creșterea viitoare a părului. Părul prins în stadiul de creștere nu va tinde să crească din nou după procedura de îndepărtare a părului cu laser. Alți foliculi care nu cresc activ în momentul tratamentului pot produce apoi păr nou, prin urmare acești foliculi vor trebui vizați în stadiul de creștere în timpul următoarei ședințe. Așadar, se recomandă în medie intre de 6 si 8 ședințe de epilare definitiva. In unele situații, tratamentul poate fi prelungit pana la 10 – 12 ședințe, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Va îndepărta părul definitiv?

In majoritatea cazurilor, firele de par nedorite dispar in proporție de 90 pana la 100% după un tratament de 6-8 ședințe.

Numărul de ședințe pana la cel mai bun rezultat, si eficiența epilării definitive cu laser sunt influențate de factori precum:

 • culoarea si grosimea firelor de par
 • culoarea pielii pacientului
 • zona de tratament a corpului
 • anumite medicamente
 • anumite boli

Acești factori pot influența eficiența tratamentului, iar in anumite cazuri, cele mai bune rezultate sunt obținute după 10-12 ședințe.

Rezultatele sunt uimitoare încă de la prima ședință. Unele fire de păr vor apărea din nou însă după prima ședință, fiind nevoie de continuarea tratamentului, pana la obținerea rezultatului dorit.

Intervalul de timp dintre ședințe: intre 4 si 10 săptămâni. Acesta este stabilit de operatorul laserului.

Contraindicații si Recomandări înainte si după epilarea definitiva cu laser

Pentru rezultate cât mai bune, și evitarea efectelor adverse, va rugăm să țineți cont cu strictețe de următoarele recomandării, înainte de începerea ședințelor de îndepărtare a parului cu laser:

 • Este interzisa smulgerea firului de par sau alte metode de epilare ce implica smulgerea firelor (cu ceara, penseta, aparat de epilat etc), 15-30 zile înainte și pe întreaga perioada a tratamentului (in caz de urgență, zona se tunde sau se rade).
 • Cu 30 zile înainte de tratament nu decolorați zona pregătită pentru epilare
 • Nu folosiții produse care conțin acid glicolic, retinoic cu 3 zile înainte
 • Comunicații operatorului laserului de epilare daca ați avut recent o expunere la soare sau la raze UV
 • Nu folosiți produse cosmetice, machiaj, produse pe baza de alcool sau iritante, pe zona tratata, in ziua procesului de epilare definitiva si 2-3 zile după ședință
 • Fără expunerea zonei tratate la umezeala si căldură (piscine, jacuzzi, bai, etc.)
 • Evitați activități care cauzează transpirație excesivă
 • Evitați expunere la soare si UV, minim 7 zile înainte si după tratament
 • Contraindicat în timpul folosirii anticoagulantelor
 • Epilarea definitiva este contraindicată femeilor însărcinate sau celor care alăptează
 • Contraindicat persoanelor care sunt alergice la lumina
 • Interzis pe zona cu tatuaje permanente
 • Interzis persoanelor cu diabet, epilepsie, hipertensiune si alte boli de inima, cancer de piele, broșe sau plăcuțe metalice, cu stimulator cardiac 
 • Interzis persoanelor care prezinta leziuni sau deteriorări ale zonei ce urmează a fi tratate
 • Contraindicat persoanelor care au consumat recent unele alimente, medicamente fotosensibile sau  droguri (medicamente împotriva acneei, isotretinoin, tratamente hormonale etc.).

Cat costa?

Inițial, costurile sunt mai mari la epilarea definitiva cu laser, dar ținând cont ca epilarea clasica trebuie repetata la 2-4 săptămâni, toata viața, epilarea definitiva are in final un cost mult mai mic. Alte dezavantaje ale epilării clasice: consumatoare de timp si bani, durere si disconfort, posibile iritații.

In cazul epilării laser, ședințele sunt realizate la 4 si 10 săptămâni, costul unui tratament complet de epilare definitiva este astfel eșalonat si convenabil.

CITESTE SI :

» Merita sau nu epilarea definitiva cu laser?

Tarife Gren Studio – Epilare definitiva 

zone epilare definitiva femei - green studio

Pachet 8 Ședințe • 7+1 Gratis

Achiziționează pachetul cu 8 Ședințe, si plătești doar 7

Epilare Definitiva Femei

prețurile afișate sunt per ședința
ședințe necesare / zona = ~ 6 - 8 ședințe
Mustață
lei49.00
Barbie
lei49.00
Perciuni
lei49.00
Pomeți
lei49.00
Față complet
lei149.00
*include: Barbie + Mustață + Perciuni + Pomeți
Axile
lei99.00
Brațe scurt
lei129.00
Brațe complet
lei189.00
Picioare scurt
lei199.00
Picioare complet
lei299.00
Abdomen
lei99.00
Spate 1/2
lei149.00
Spate complet
lei249.00
Inghinal partial
lei99.00
Interfesier
lei99.00
Fese
lei149.00
Inghinal total + interfesier
lei189.00
Umeri
lei119.00
Piept
lei119.00
Areola mamara
lei49.00
Full body
lei689.00
*include: picioare complet, brațe complet, inghinal + interfesier, față complet, axile
Best Restaurant Menu Plugin by PriceListo

zone epilare definitiva barbati - green studio

Epilare Definitiva Bărbați

preț / ședință
Mustață
lei89.00
Barbie
lei89.00
Perciuni
lei89.00
Pomeți
lei89.00
Gât
lei89.00
Față complet
lei299.00
Include: Mustața + Barbie + Pomeți + Gat + Perciuni
Ceafa
lei89.00
Brațe scurt
lei199.00
Brațe complet
lei299.00
Axile
lei149.00
Piept
lei199.00
Umeri
lei149.00
Spate 1/2
lei199.00
Spate complet
lei299.00
Picioare scurt
lei249.00
Abdomen
lei149.00
Best Restaurant Menu Plugin by PriceListo


Programări

apasă numărul dorit pentru apelare

• Studio 1 •

• Studio 2 •

• Cursuri •

• Micropigmentare •

Hunedoara
Studio 1 • Str. Ion Creanga Nr.1
Studio 2 • Str. George Enescu Nr.14

www.GREEN-STUDIO.ro
facebook.com/greenstudiohd