Coafor

Saloanele GREEN STUDIO oferă servicii complete de Hair-Styling, întreținere și tratare a părului la cel mai înalt nivel. Produsele profesionale de calitate și personalul instruit, oferă culoare, șuvițe, tunsoare și cel mai plăcut aspect părului tău. Zeci de cliente și mirese încântate de serviciile noastre de coafor, revin cu plăcere.


Galerie FOTO via Facebook.com/greenstudiohd


Va multumim ca ati ales serviciile Green Studio

Programari  (click-to-call):

• Studio 1 •

• Studio 2 •

Hunedoara
Str. Ion Creanga Nr.1
Str. George Enescu Nr.14

www.GREEN-STUDIO.ro
facebook.com/greenstudiohd

sigla green studio

Vezi si : Servicii Coafor • Preturi


Astăzi aranjarea părului nu mai este o opțiune, aceasta a devenit un “must”. Indiferent că participăm la un eveniment special, sau doar ieșim la cumpărături, părul trebuie să arate întotdeauna foarte bine.

Orice femeie știe că dacă arată bine, lucrul acesta îi va da încredere, și cu o stare de încredere în propria persoană, lucrurile vor fi făcute mult mai bine, la serviciu, petreceri, în familie sau oriunde în societate.
Coafarea, tunsul sau vopsitul părului nu sunt singurele intervenții prin care părul trebuie să treacă. îngrijirea și tratarea sunt factori care pe termen lung sunt chiar mai importanți decât primele trei menționate. Un păr vopsit, întins sau ondulat foarte des, necesită și un tratament periodic, pentru ca firul să nu fie afectat, ars sau deteriorat până la rarefiere.

 

Interesant? Trimite articolul unei persoane dragi: